top of page

Werkwijze

Bij een ontwerp van jouw tuin dat jouw thuis is, moet je direct een goed gevoel hebben. Dat is de reden dat ik het ontwerpen van een tuin in verschillende stappen heb onderverdeeld. 

1

Kennismakingsgesprek

Op locatie kom ik kennis met je maken. Samen nemen we een checklist met wensen & eisen door. Ik inventariseer en noteer de bijzonderheden van de ruimte, zoals afmetingen, speciale objecten, invloeden omgeving, stijl woning en inrichting, enzovoorts. 

Een sfeer is vaak moeilijk te omschrijven. Heb jij al ideeën opgedaan of weet je precies welke stijl je wilt hebben? Laat mij gerust afbeeldingen zien. 

2

Afstemming wensen & eisen

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek en de checklist wensen & eisen, stemmen we via de digitale weg samen af of ik op de juiste weg zit om een passend ontwerp te maken.

3

Voorlopig ontwerp

Op basis van de wensen & eisen, wordt er een voorlopig ontwerp gemaakt. Dit ontwerp wordt persoonlijk met jou besproken. Facturatie vindt plaats in deze fase.

4

Reactie

De op- en aanmerkingen op het voorlopig ontwerp worden doorgevoerd.

5

Definitief ontwerp

Met de juiste aanpassingen is het definitief ontwerp klaar. De plattegrond van het ontwerp ontvang je digitaal, samen met de 3D- visuals en het moodboard.

*

Aanvullingen

Wil je graag een beplantingsplan, verlichtingsplan of maatvoering ontvangen, dan wordt dat na het definitief ontwerp gemaakt en ontvang je het via de digitale weg.

bottom of page