top of page

Een zaadje moet groeien...


ZO Tuinontwerp is nog maar jong, maar de wens om te ontwerpen is er al lang!

Ondanks mijn werkervaring in een andere branche in de afgelopen jaren, ben ik altijd blijven ontwerpen. Het ontwerpen heb ik mij eigen gemaakt tijdens mijn opleiding, Urban Design. Ik ben geschoold tot ontwerper openbare ruimte, maar vindt niets zo leuk om iets kleinschaliger en één op één met de opdrachtgever samen te kijken naar hun wensen en die wensen realiteit te maken.

Een zaadje moet groeien.. Om een mooie plant te krijgen, moet er liefde en voeding gegeven worden. Zo Tuinontwerp is dan ook niet op stel en sprong ontstaan.

In mijn directe omgeving heb ik regelmatig meegekeken bij familie en vrienden die het probleem kenden dat het niet lukte om een geschikt ontwerp te maken voor hun tuin. Doordat die vraag steeds vaker ook door andere gezinnen gesteld werd, ben ik mijzelf in 2016 er weer meer in gaan verdiepen en is het zaadje uiteindelijk uitgegroeid tot een jonge scheut; ZO Tuinontwerp.


Recente Blogs
Volg ZO. Tuinontwerp op social media
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page